certifikatat & nderon

Cetificates & Nderime që kemi fituar ndër vite

Të udhëhequr nga Hyte ka fituar çmimet e ”Furnizuesi më i mirë i Produkteve të Videove me Vizione LED të Qeverisë “Ndërmarrjet Inovative në Shenzhen” dhe “Kryesuesi i Afaristëve të Kinës për Kinën në Kinë” etj., Zgjidhjet tona kanë kaluar çertifikata:ISO9001: 2008、CCC 、KJO、FCC dhe RoHS,etj,