Zgjidhja e Hyrjes së Parë

Karakteristikat dhe avantazhet e ekranit udhëheqës të shërbimit përpara

>> Këto module të shkëlqyera të ekranit të ekranit LED lejojnë shërbimin e përparëm dhe të pasëm. Ata mund të arrijnë plotësisht WYSIWYG (Ajo që ju shikoni është ajo që ju merrni). Për shembull, nëse keni gjetur ndonjë modul dështimi në ekranin tradicional LED, duhet të kaloni shumë kohë në anën e pasme për të gjetur modulin e gabimeve dhe për të rregulluar atë. Por nëse përdorni një modul LED të hyrjes së përparme, thjesht mund të gjesh menjëherë modulin e dështimit dhe ta rregullosh direkt nga ana e përparme.
>> Dizajni i hyrjes së përparme lejon vendosjen e çdo paneli LED nga ana e përparme, e cila është e përshtatshme për disa lokacione të veçanta ku nuk ka më hapësirë ​​për mirëmbajtje të pasme. Mund të ndihmojë gjithashtu për të kursyer shumë hapësira.
>> Kyçja e shpejtë e modulit e bën atë të mbledhur lehtë dhe të shpejtë & çmontimit. Ju merr vetëm 8 sekonda. Me këtë, ju mund të kurseni shumë kohë dhe kosto të punës.>> Ne e quajtëm atë Smartile sepse është me montim të shpejtë dhe është në dispozicion për të azhurnuar / azhurnuar. kjo është për shkak se të gjitha kabinetet janë përshtatur dhe të gjithë gamën e moduleve të pikave pixel janë plotësisht të përshtatshme për strukturat e kabinetit.

Diagrami i sistemit