Zgjidhja Led Tregtare

Karakteristikat dhe avantazhet e LED të Reklamimit Tregtar

Reklamim komercial Ekran LED video është i njohur si ekran LED reklamat komerciale,dhe varion nga ekrani LED në natyrë në fushat e aplikimit për reklamim të ekranit LED të brendshëm. Ngjyrat e gjalla të ekranit komercial dhe imazhet e mprehta ofrojnë ndikim të mahnitshëm vizual dhe tërheqin më shumë ata që kalojnë për të maksimizuar vlerën e reklamimit në media.

komerciale-reklamat-udhëhequr-ekran

1. Tifoz dhe dizajn efikas i shkarkimit për të shpërndarë nxehtësinë
2. Ngjyra uniforme dhe kontrasti i lartë sigurojnë imazhe të qarta dhe të mprehta
3. E ashpër dhe e fortë, ekrani LED nuk do të deformojë lehtë ose prish me kalimin e kohës
4. Sinjali i qëndrueshëm dhe furnizimi me energji zgjasin jetëgjatësinë e ekranit LED
5. Konsumi i ulët i energjisë zvogëlon kostot e funksionimit

Sistemet dhe komplet e kontrollit:

sisteme të udhëhequra nga panelet video