Kati i vallëzimit përdor panelet e ekranit të ekranit video P2.9mm 3.9 mm përdorim interaktiv në ambiente të mbyllura

Instalimi i ekranit LED të katit të vallëzimit në qendrat tregtare mund t'i bëjë qendrat tregtare më interesante dhe të tërheqë më shumë njerëz, sidomos fëmijët

× FAQ