P15.625 rrjetë ekran LED ekran video perde me animacion fleksibël

Ekrani i perdes LED është një lloj LED krijues me kërkesat minimale për strukturën e çelikut. Krahasuar me ekranin ekran tip tip kabineti, eshte 65% lehta dhe 80% me transparente.

× Whatsapp