Përparësitë e ekranit video mur LED për reklamim

led advertising

1、 siguri: Ekrani i ekranit LED është zgjedhur voltazhi i tensionit të ulët të furnizimit DC, kështu që është shumë i sigurt për t’u përdorur. Pavarësisht nga mosha e vjetër dhe fëmijët mund ta përdorin atë në mënyrë të sigurt pa shkaktuar rreziqe të sigurisë.
2、 butësi: Ekrani video LED zgjedh FPC shumë të butë si pllakë bazë, lehtë për t’u formuar, i përshtatshëm për kërkesa të ndryshme për modelimin e reklamave.
3、 Jetë e gjatë: jeta normale e ekranit elektronik LED është 80000-100000 orë, 24 orë në ditë të funksionimit të vazhdueshëm, dhe jeta e saj është pothuajse 10 vjet. prandaj, jeta e ekranit elektronik LED është disa herë më e madhe se ajo tradicionale.
4、 Super kursim i energjisë: krahasuar me llambat tradicionale të ndriçimit dhe zbukurimit, fuqia është disa herë më e ulët, por efekti është shumë më i mirë.
5、 Pajisja e thjeshtë: Pajisja elektronike e ekranit LED është shumë e thjeshtë, e pajisur me pirg fiks, fole telash, tela hekuri, rrjetë hekuri, etj. mund të instalohet në sipërfaqe të ndryshme mbështetëse. Përveç kësaj, sepse ekrani elektronik LED është i lehtë dhe i hollë, ngjitësi i dyanshëm mund të përdoret gjithashtu për qëllime fikse. Asnjë profesionist nuk mund të instalojë, mund të shijojnë shijen e dekorimit DIY.
6、 Ngjyra e pastër: Ekrani elektronik LED miraton copë toke me shkëlqim të lartë, kështu që ka përparësitë e elementeve LED që lëshojnë dritë, dhe ngjyra e hapur është e pastër, i butë dhe pa shkëlqim verbues. Mund të përdoret si zbukurim dhe ndriçim.
7、 Mbrojtjen e mjedisit: lëndët e para të ekranit elektronik LED janë zgjedhur lëndë e parë për mbrojtjen e mjedisit, të cilat janë të riciklueshme dhe nuk mund të shkaktojnë ndotje dhe dëmtim të mjedisit për shkak të shumë aplikimeve.
8、 Prodhimi i vogël i nxehtësisë: Ekrani elektronik LED drejtohet, sepse fuqia e një LED të vetëm është shumë e ulët, zakonisht 0,04-0,08w, kështu që prodhimi i nxehtësisë nuk është i lartë. Mund të përdoret si ndriçim zbukurimi në rezervuarin e peshkut, pa shumë nxehtësi që formon rritjen e temperaturës së ujit, gjë që do të ndikojë në rritjen e peshqve zbukurues.
9、 Shkallë e përdorimit të gjerë: Ekrani elektronik LED përdoret gjerësisht në përgjithësimin e ndërtesave, hapat, stendë ekspozite, urë, hotel, Ndriçimi i dekorimit KTV, si dhe prodhimi i shenjave reklamuese, animacion i ndryshëm i madh, dizajn reklamues i kaligrafisë dhe pikturës, etj. Me sofistikimin gradual të aftësive të ekranit elektronik LED, shkalla e përdorimit të saj do të jetë gjithnjë e më e gjerë.

× Si mund t'ju ndihmoj?