Çfarë lloj ekrani LED me qira është i përshtatshëm për hollin e hotelit?

ekran LED me qira

Shumë njerëz nuk e dinë se sa i përshtatshëm Ekran LED i fazës me qira në hollin e hotelit është kur ata zgjedhin ekranin.

Ekrani i hotelit përdoret në sallën e hotelit, salla e dasmave në hotel, salla e banketeve në hotel, salla e dasmave në hotel, sallë hoteli dhe kuti luksoze e hotelit. Ekzistojnë tre lloje të ekraneve: ekran fiks i brendshëm, Ekrani fiks i jashtëm dhe ekrani LED me ngjyra të plota me sfond skene që mund të merret me qira. Ekranet e brendshme LED me ngjyra të plota përfshijnë kryesisht P1.6, p2.0, p2.5, P3, P4 dhe P5. Ekranet LED të dasmës së hotelit miratojnë P3, P4 dhe P5.

Për zonën e ekranit LED me ngjyra të plota, mund të përcaktohet gjatësia dhe gjerësia specifike e ekranit të ekranit, dhe propozohet një skemë më e detajuar e vlerësimit të prodhimit të ekranit të ekranit. Nëse është vetëm një zonë e përafërt, rekomandohet të vendosni raportin e përgjithshëm të pamjes në një raport prej 4:3 ose 16:9. Kjo mund ta bëjë raportin e pamjes së figurës më të koordinuar dhe efektin e ekranit më të përsosur. Sa i përket zgjedhjes së specifikimit dhe modelit të ekranit, zona e prodhimit dhe distanca audio-vizuale e ekranit duhet të merren parasysh në të njëjtën kohë.

1. P4 dhe P5 përdoren shpesh në hotele, hotele, restorante dhe ekspozita të brendshme, të cilat janë ekuivalente me ekranet e televizorëve LED në shkallë të gjerë. Ato zakonisht përdoren gjithashtu si ekrane LED në shkallë të gjerë për sfondin e skenës. Ato përdoren si ekrane të skenës LED në shkallë të gjerë për ndërtimin e përkohshëm të skenës, performancës dhe aktiviteteve. Ato mund të fiksohen me kapa në pjesën e pasme dhe korniza në formë japoneze. Për të lehtësuar trajtimin dhe transportin, mund të ngarkohet dhe shkarkohet lirisht, ose mund të bëhet një nga një në kuti dhe të lidhet sipas mjedisit të sitit. përgjithësisht, ka kuti hekuri dhe kuti alumini, por ka edhe kuti ajri.

2. P2.5, P3 dhe P4 janë modele të brendshme të ekranit LED me definicion të lartë, të cilat përdoren zakonisht në dhomat e mbledhjeve, sallat e leksioneve, sallat e ekspozitës, projektorët dhe korridoret. Ato janë të përshtatshme për largësi shikimi më shumë se 3 metra dhe sipërfaqe prej më shumë se 4 metra katrorë.
Madhësia e ekranit LED me ngjyra të plota në hollin e hotelit duhet të përcaktohet sipas vendndodhjes së instalimit dhe zonës së instalimit. tani, shënon se qyteti i ardhshëm është bërë një nga mënyrat e rëndësishme për të treguar kulturën dhe personalitetin. Përveç kësaj, në të ardhmen, Ekrane më të mira kreative LED do të përdoren në artin mjedisor, pamje arkitekturore, dekorim i brendshëm, etj.

× FAQ