Tendencë inteligjente e fazës së qiradhënies së reklamave LED mur P3.91

udhëhequr nga dritarja e murit video

Teknologjia elektronike e ekranit LED po bëhet gjithnjë e më e sofistikuar. Tani jemi njohur me produktet konvencionale. Hapësirë ​​e vogël, ide të reja, 3D sy dhe teknologji inteligjente e cloud janë inkurajuar dhe vazhdojnë të bëjnë përpjekje. Ata janë përhapur në prodhuesit e ndryshëm të ekraneve elektronike LED në një gjendje të spastrimit të shkathët.

Me zhvillimin e Internetit, Video me ekran LED LED rrjeti transmetohet gjithnjë e më gjerësisht, jo vetëm nëpër provinca dhe qytete, por edhe përtej oqeanit. Ai jo vetëm që mund të kalojë rajonin, por edhe të përcjellin informacione. Ne mund të shfaqim lajmet më të fundit ose fotografitë në grupin e kontrolluar elektronik të ekranit LED me një klik të një butoni, dhe ndikimi dhe transmetimi i tij arrijnë shumë më larg se më parë. megjithatë, në disa vende të veçanta, këto aftësi nuk mund të ofrojnë videon e kërkuar të ekranit. Ekrani elektronik LED ka performancën e përdorimit të zakonshëm, dhe lëviz drejt qendrave tregtare të larmishëm dhe ndërkombëtarë, të cilit i besohet gjerësisht të gjithë brenda dhe jashtë vendit.

Cilësia është përparësia konkurruese. Produktet jo vetëm që kanë strukturë të re të produkteve, por gjithashtu të keni një model fitimi inovativ. Cilat janë avantazhet e? Pas mbledhjes së të dhënave të sensorëve, klima, temperatura e ambientit, lagështi, Përmbajtja PM2.5 dhe informacionet e tjera shfaqen në ekranin elektronik LED. Nëse është një ekran i udhëzimit të trafikut, përmes qendrës së kontrollit, informacioni rrugor i mbledhur nga serveri i dërgohet çdo ekrani të madh LED, gjë që sjell lehtësi të madhe në jetën e secilit.
Ekran elektronik LED për zhvillimin inteligjent së bashku, solli edhe disa pyetje të sigurisë. Për shembull, shpesh ka lajme që drejtuan ekranet elektronike transmetojnë video dhe imazhe të pavëmendshme, ose përfshijnë pyetje për rrjedhje materiale. Ne duhet të përdorim mirë mjetin e rrjetit, dhe gjithashtu të përmirësojë funksionin inteligjent, zgjidhë mangësi të ndryshme dhe rreziqe të pasigurta në procesin e inteligjencës, në mënyrë që ekrani elektronik LED t'ju shërbejë më mirë.

× Si mund t'ju ndihmoj?