Analizë e problemeve të industrisë elektronike të ekranit me mur video LED

mur ekrani i udhëhequr (1)

Industria e paneleve elektronike të ekranit LED përmes dekadave të zhvillimit, konsiderohet të jetë pajisja më e mirë për të zëvendësuar billboardin e udhëhequr tradicional. Në fakt, ka ende shumë probleme teknike për t'u zgjidhur para njerëzve të udhëhequr nga shtëpia. Ekspertët do t'i rendisin këto probleme dhe shpresojnë të tërheqin vëmendjen e të gjithëve.
Aftësi për çip LED, kjo eshte, ky lloj informacioni i kombinuar gjysmëpërçues, përcakton aftësitë më industriale në rrjedhën e sipërme të ekraneve elektronike LED, dhe është gjithashtu aftësitë themelore të ZHEL. për fat të keq, këto aftësi janë vetëm në duart e një numri të vogël vendesh, siç janë Shtetet e Bashkuara dhe Japonia, dhe mbrojtja e patentave është kryer. Shpresoj se ne i kemi udhëhequr njerëzit të punojnë së bashku për të kuptuar aftësitë thelbësore në duart e tyre.
Për sa i përket aftësive, dizajni i prodhueshmërisë është i nënvlerësuar, dhe aplikimi i përputhshëm i mjeteve dhe ndeshjeve nuk i është kushtuar rëndësi. Planifikimi i prodhueshmërisë është kryesisht për të studiuar karakteristikat fizike të produkteve me ekran elektronik LED dhe marrëdhëniet midis pjesëve të ndryshme të sistemit të prodhimit, dhe e përdorin atë në planifikimin e mallrave, në mënyrë që të integrojmë të gjitha sistemet e prodhimit së bashku për optimizimin e përgjithshëm dhe ta bëjmë atë më të standardizuar, kjo eshte, për të standardizuar dhe thjeshtuar procesin e prodhimit, në mënyrë që të zvogëlojë koston, shkurtojnë kohën e prodhimit dhe përparojnë prodhimin e mallrave Seksi dhe efikasiteti. Tani fenomeni i zakonshëm i Kompanitë elektronike të ekranit LED është se ka shumë pajisje prodhuese, por nuk ka asnjë ndeshje fare, që është saktësisht e kundërta e kompanive të huaja. Përdorimi i pajisjeve mbështetëse mund të avancojë besueshmërinë e mallrave dhe të zvogëlojë shkallën e dështimit të mallrave. Shtë një pajisje që nuk mund të injorohet në procesin e prodhimit.
Mungesa e aftësive nga lart poshtë, mungesa e procesit të verifikimit të qëllimit nga lart poshtë. Duhet të dallojmë objektivat fizikë, caqet elektrike dhe objektivat e performancës, filloni nga detajet, ndihmojnë me metodën e verifikimit të objektivave të besueshmërisë, dhe të formulojnë metoda përkatëse të përmirësimit dhe planeve të provës për të siguruar që besueshmëria e qenësishme e ekranit elektronik LED të arrijë një nivel më të lartë.
Sa për shumë standarde ekzistuese të prodhimit elektronik, ne i injorojmë ato, madje mendoni se nuk ka standarde në industrinë e ekraneve elektronike LED. Në fakt, “specifikimet e përgjithshme për ekranin elektronik LED”, “metodë provë për ekranin elektronik LED” dhe standarde të tjera lokale kanë ekzistuar gjithmonë. Companydo kompani e ekranit elektronik LED duhet t'i kushtojë vëmendje, prodhoni sipas standardit dhe kontrolloni sipas specifikimit, në mënyrë që të avancojë nivelin e aftësive të të gjitha industrive.
Kushtojini vëmendje vetëm për të ulur koston e prodhimit, pavarësisht nga kostoja totale e ciklit jetësor të mallrave. Shpejtësia e zgjerimit të arritjeve nuk përputhet me aftësinë e ekipit për të përparuar, angazhim i tepruar, dhe shpërndarje të pamjaftueshme. megjithatë, kostoja totale e ciklit jetësor të ekranit LED është shumë më e lartë se kostoja e saj e prodhimit. Në vitet e fundit, rrezat e mbylljes janë për shkak të zhvillimit të shpejtë të tregut dhe zgjerimit të verbër të disa ndërmarrjeve, duke rezultuar në dështimin e përparimit përkatës në ekipin e arritjeve, duke rezultuar në frakturën e zinxhirit të kapitalit dhe drejtimin e shumtë të burrave të mëdhenj. Ne duhet të jemi në tokë, hap pas hapi, në mënyrë që kompania e ekranit elektronik LED dhe madje e gjithë industria të jetë një zhvillim i shëndetshëm dhe i qëndrueshëm.
Duke njohur problemet e mësipërme, ne duhet të merremi me to një nga një. Në këtë mënyrë, Industria elektronike e ekranit LED të Kinës do të ecë përpara, ndryshoj nga “bërë në Kinë” në “krijuar në Kinë”, avanconi cilësinë e produkteve të ekranit elektronik LED, ndryshoni imazhin e keqe të çmimit të ulët dhe cilësisë së ulët në botë, dhe bëhet një vend i madh eksporti që zotëron teknologjinë thelbësore të ekranit elektronik LED.

× Si mund t'ju ndihmoj?