Cilat janë avantazhet e ekranit elektronik LED mbi burimin tradicional të dritës

led billboard

Ekrani elektronik LED përdoret në tabela të brendshme dhe të jashtme, kuti drite, sportelet e ekranit të dedikuara produkteve të ndriçimit LED. Burimet tradicionale të dritës së reklamave përdorin kryesisht llampa fluoreshente, llamba inkandeshente, llampat halogjene tungsteni, llamba halide metalike, etj. këto burime drite kanë shumë defekte, i cili nuk mund të vazhdojë me ritmin e zhvillimit të kohërave, dhe janë eleminuar gradualisht nga burimet e dritës LED.

Ekran elektronik LED ka karakteristikat e mbrojtjes së mjedisit, kursim energjie, jetë e gjatë e shërbimit dhe ngjyra e bukur e dritës. Para së gjithash, për sa i përket kursimit të energjisë: shkalla e shfrytëzimit të efikasitetit të energjisë të kutisë së dritës LED është aq e lartë sa 80%, dhe konsumi i energjisë është vetëm rreth një e dhjeta e kutisë tradicionale të dritës LED. Kutia tradicionale e dritës LED konsumon më shumë energji 500W në orë sesa kutia e dritës ultra e hollë LED. përgjithësisht, 60% të energjisë elektrike të llambës fluoreshente shndërrohet në energji të lehta, dhe 30-40% të energjisë elektrike shndërrohet në energji ngrohëse. Midis tyre, 200Energjia elektrike W gjeneron energji të nxehtësisë. Në qendrat tregtare, ajri i kondicionuar harxhon fuqi 200-300w për të balancuar energjinë e nxehtësisë të gjeneruar nga energjia elektrike 200W. Në këtë mënyrë, kutia e dritës ultra e hollë LED me një sipërfaqe prej 3 metra katror kursen 800W në orë në krahasim me kutinë tradicionale të dritës LED.
në radhë të dytë, kursen hapësirë ​​sesa burimi tradicional i dritës. Trashësia e kutisë tradicionale të dritës LED është zakonisht 20cm, dhe gjerësia e një kolone është 100cm. Pastaj kutia e dritës LED me katër anët e një kolone zë 0.8 metra katror hapësirë ​​qendre tregtare. Trashësia e kutisë së dritës ultra të hollë LED është vetëm 2.6 cm. Një kolonë është e rrethuar nga katër anët, dhe hapësira e qendrës tregtare është 0.01 metra katrorë, të cilat mund të kursejnë 0.7 metra katror hapësirë ​​dhe 10 kolonat e 7 metra katrorë. Në këtë mënyrë, ne mund të kursejmë shumë para në dhomë.
Ekziston një efekt i mirë i ekranit, dritë uniforme, pa hije brinjëve, ulje e lartë e ngjyrave. Pajisja është e përshtatshme dhe e shpejtë, dhe kutia tradicionale e dritës LED nuk është e lehtë për t'u lëvizur dhe nuk mund të përdoret përsëri. Kutia e dritës ultra e hollë LED lehtë mund të zhvendoset dhe ripërdoret. Kutia mund të përdoret për të 10 vjet. Fuqia e pajisjes është përmirësuar nga 50% dhe kostoja e punës është ulur shumë. Kutia e dritës LED që shohim jashtë është gjithmonë e ndritshme, i cili është shumë efektiv në përmirësimin e ndikimit tonë vizual në hapësirën tonë vizuale statike. Kjo tani është në jetën e shpejtë dhe bart presionin e njerëzve të qytetit padyshim që luajtën një rol në uljen e lodhjes vizuale.
Ekrani elektronik LED miraton LED të ri ultra të ndritshëm, karakteristikat e LED janë shumë të dukshme, dhe spektri i saj LED është pothuajse i përqendruar në brezin e dritës së dukshme, kështu që fuqia e saj ndriçuese mund të arrijë 80 ~ 90%. Në konceptin e botës, llambat e kursimit të energjisë mund të kursejnë energji nga 4 / 5, që tani është një risi e madhe. Por papritur, LED është më shumë kursim i energjisë sesa llambat e kursimit të energjisë, që njihet si risia më e madhe në historinë e ndriçimit. Përveç kësaj, Ekrani elektronik LED ka shumë përparësi. Me zhvillimin e industrisë së reklamave, Ekrani elektronik LED ka një perspektivë shumë të gjerë tregu.

× Si mund t'ju ndihmoj?