Buxhet i arsyeshëm për koston e ekranit të ekranit me video

best led wall

gjëja më mbresëlënëse është grupi i mahnitshëm i ekraneve elektronike LED, duke filluar nga drejtkëndëshe, arc-formë, dhe madje edhe trapezoidal në formë tifozësh. Këto ekrane të mëdha LED vijnë nga prodhues të ndryshëm, dhe çmimet ndryshojnë shumë. megjithatë, përcaktimi i çmimit të ekraneve elektronike LED varet kryesisht nga faktorët e mëposhtëm. Këtu është një analizë e shkurtër për të gjithë.

1. Rruaza të llambave LED. Rruaza të llambave LED janë përbërësi më i rëndësishëm i Ekranet elektronike LED. Sipas ndryshimit të pikës së pikave, çdo metër katror i ekranit elektronik përbëhet nga mijëra apo edhe qindra mijëra rruaza llambë. Dritat LED përfshijnë kryesisht llamba në rresht dhe në sipërfaqe. Lloji në linjë përdoret kryesisht për ekranet elektronike në natyrë LED me shkëlqim të lartë, dhe lloji i montimit të sipërfaqes përdoret kryesisht për ekranet elektronike LED të brendshme me densitet të lartë. Pricemimi i rruazave të llambave LED të markave të ndryshme është gjithashtu shumë i ndryshëm. Kur blejmë ekranet elektronike LED, duhet të sqarojmë markën e rruazave të llambës. Për shembull, marka të niveleve të larta të tilla si American Cree, Nichia e Japonisë, Lehman i Kinës, etj, cilësia e këtyre markave E besueshme, stabilitet i mire, shkëlqim i lartë, dhe natyrisht e shtrenjtë. Optoelektronika dhe Epistar janë ekranet elektronike më të përdorura në Kinë. Këto marka janë me kosto efektive dhe të pranueshme për shumicën e përdoruesve.

2. Struktura e çelikut. Ndikuar nga faktorë të tillë si vendndodhja e instalimit, metoda e instalimit, Madhësia e ekranit, zgjedhja e strukturës së kornizës dhe faktorët e tjerë, çmimi i projekteve të ekranit elektronik LED patjetër që do të ndryshojë shumë. Sidomos kur bëni tabela LED në natyrë, çmimi i projektit ndryshon shumë për shkak të ndikimit të mjedisit të ndërtimit. . Mimi i kornizës së çelikut përbëhet nga materiale çeliku, përpunimi i materialit të çelikut, puna e saldimit, dhe kostot materiale ndihmëse. Kuotimet për materialet e çelikut dhe ripërpunimi i materialeve bazohen në peshë. Nëse kolona është e instaluar, përfshihet edhe çmimi i çelikut dhe inxhinierisë civile të kolonës.

3. Struktura e kutisë. Struktura e kutisë është e ndarë në kuti të thjeshtë, kuti e papërshkueshme nga uji dhe kuti strukturë në formë të veçantë. Dollapët e thjeshtë janë më të lirë dhe nuk kërkojnë dizajn të papërshkueshëm nga uji, ndërsa dollapët me struktura në formë të veçantë janë më të shtrenjtat. Për shembull, nëse kutia është bërë në një hark, rreth, trekëndëshi ose formë tjetër e parregullt, ai duhet të jetë i dizajnuar veçmas, dhe myku hapet veç e veç, e cila është shumë e kushtueshme, dhe kërkon kërkesa të larta për projektuesit dhe prodhuesit e kutisë, dhe çmimi është natyrisht më i lartë se i zakonshëm Kabineti është shumë më i shtrenjtë.

4. Pajisjet e tjera ndihmëse dhe periudha e shërbimit pas shitjes. Materiale të tjera si furnizimi me energji elektrike, sistemi I kontrollit, audio, pajisje për shpërndarjen e nxehtësisë, tela dhe pajisje të ndryshme për të bërë ekrane elektronikë. Shërbimi pas shitjes është një problem që shumë klientë e injorojnë lehtësisht. Aktualisht, shumica e prodhuesve ofrojnë kohë të lirë pas shitjes për një ose dy vjet. Sigurisht, nëse ekrani juaj elektronik LED kërkon të larta, është mirë që prodhuesi të sigurojë tre, pesë vjet ose edhe më shumë Koha e gjatë e shërbimit falas, në mënyrë që produkti juaj të jetë më i sigurt, dhe është më e sigurt për t’u përdorur.

Me faktorët e mësipërm, ne mund të llogarisim koston e përafërt të një ekrani elektronik LED. Edhe pse ka shumë prodhues dhe lufta e çmimeve është shumë e ashpër, ne duhet të besojmë në thënien e asaj “lirë nuk ka të mirë”. Ne duhet të zgjedhim prodhuesit me shkallë të gjerë, reputacion të mirë, dhe R të fortë&Aftësi të tilla si cilësia e produktit. Vetëm kur mund të blini produkte të besueshëm, nuk mund të keni shqetësime.

× Si mund t'ju ndihmoj?