Tofarë duhet të bëni nëse uji hyn në ekranin dixhital të udhëhequr në natyrë aksidentalisht

p3.91 led video wall for stage use

Shiu i madh shkaktoi ujë në depot e shumë furnizuesve dhe prodhuesve të udhëhequr nga LED, duke shkaktuar ujë në ekranet elektronike LED; për shfaqjen e shpeshtë të situatave të tilla, këtu është një shpjegim specifik për ne për të hasur situata të tilla Mënyra e saktë për t'u marrë me të:

1. Përdorni një tifoz ose diçka për të tharë plotësisht ekranin elektronik LED që ka hyrë në ujë me shpejtësinë më të shpejtë.

2. The ekran i udhëhequr në natyrë trupi energjizohet dhe plaket pasi të jetë tharë plotësisht. Hapat specifikë janë si më poshtë:

një. Rregulloni shkëlqimin (e bardha e plote) në 10%, plakja për 8-12 orë pas ndezjes.

b. Rregulloni shkëlqimin (e bardha e plote) në 30% dhe fuqia dhe mosha për 12 orë.

c. Rregulloni shkëlqimin (e bardha e plote) në 60%, plakja për 12-24 orë pas ndezjes.

d. Rregulloni shkëlqimin (e bardha e plote) në 80%, plakja për 12-24 orë pas ndezjes.

e. Rregulloni shkëlqimin (e bardha e plote) në 100%, dhe plakjes për 8-12 orë pas ndezjes.

Pas përfundimit të hapave të mësipërm, ekrani i ekranit LED në thelb do të rikuperohet normalisht; megjithatë, pikat e mëposhtme duhet t'i kushtohen vëmendje në proces:

1. Kur gjeni ujë në depo ose ekranin elektronik LED, duhet të merreni urgjentisht dhe të mos vononi.

2. Organizoni personelin që të fryjë në tharje trupin elektronik të ekranit LED që ka hyrë në ujë.

3. Mos e vendos trupin e ekranit elektronik LED që është përmbytur në kutinë e ajrit, është shumë e thjeshtë ta bësh dritën LED mbushëse.

4. Kur uji hyn në depo, kutia e ajrit mund të hyjë në ujë. Të gjitha kutitë e ajrit duhet të jenë të ekspozuara në diell për të shmangur lagjen e lagështirës në ekranin elektronik LED pasi të instalohet kutia.

5. Mosarritja e të gjitha ekraneve elektronike të përmbytura LED me kohë mund të ndikojë në stabilitetin e ekranit në një masë më të madhe ose më të vogël. Gjatë trajtimit urgjent, ekrani mund të vdesë vazhdimisht pasi të ndizet ekrani. Ju lutemi kushtojini vëmendje të gjithë shefave. studim.

× Si mund t'ju ndihmoj?