procesi i prodhimit të mureve me video të ekranit të udhëhequr

rental led displays

Shpjegim i hollësishëm i procesit teknik të prodhimit të ekranit elektronik LED; Teknologjia elektronike e ekranit LED për mure video të vendosura me qira të mbyllura dhe të jashtme, përdoret në video të ndryshme reklamuese.:
1) pastrim: Përdorni tejzanor për të pastruar kllapa PCB ose LED dhe thajeni atë.
2) Kornizë montimi elektronik LED i ekranit: Pas përgatitjes së zamit të argjendit në elektrodën e poshtme të LED vdesin (enë e madhe), zgjerojeni atë, dhe vendosi të vdesë i zmadhuari (enë e madhe) në tryezën e kristalit, dhe përdorni një stilolaps kristal nën mikroskop. Montoni vdesin një nga një në pads përkatëse të PCB ose kllapa LED, dhe pastaj sinter për të kuruar zamin e argjendit.
3) Saldimi me presion elektronik LED i ekranit: përdorni makinën e saldimit me tela alumini ose tela ari për të lidhur elektrodën në LED të vdes për plumbin e shkrimit aktual. LED është montuar direkt në PCB, zakonisht duke përdorur një makinë saldimi me tela alumini. (Prodhim i dritës së bardhë të makinës së saldimit me tel të artë TOP-LED)
4) Ekrani i videos LED paketim: Pas shpërndarjes, LED vdes dhe teli lidhës mirëmbahet me epoksi. Zamja shpërndarës në PCB ka kërkesa të rrepta në formën e zamit pas shërimit, që lidhet drejtpërdrejt me shkëlqimin e produktit të dritës së prapme. Ky proces do të marrë gjithashtu misionin e fosforit (LED i bardhë).
5) Saldimi elektronik i ekranit LED: Nëse burimi i dritës së prapme është SMD-LED ose LED të tjerë të paketuar, LED duhet të bashkohet në bordin e PCB para teknologjisë së instalimit.
6Filmi elektronik për prerjen e ekranit LED: vdesin-prerë filma të ndryshëm difuzioni dhe filma reflektues të kërkuara nga drita e prapme me një grusht.
7) Instalimi i ekranit LED LED: sipas kërkesës së vizatimit, instaloni teknologjinë e ndryshme të të dhënave të dritës së prapme në orientimin e saktë.
8) Test i ekranit elektronik LED: Kontrolloni parametrat fotoelektrikë të burimit të dritës së prapme dhe nëse uniformiteti i dritës është i jashtëzakonshëm.
9 Paketimi elektronik i ekranit LED: paketimin dhe deponimin e produkteve siç kërkohet

× Si mund t'ju ndihmoj?