Procesi i prodhimit të murit me video të udhëhequr dixhital për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

panel ekrani i udhëhequr

Dëshironi të dini prodhimin e P1.25 P1.5 P1.5 P1.8 P1.9 P2 P2.5 P2.9 P3 P3.91 P4 P4.81 P5 P6 P8 P10?
Shpjegim i hollësishëm i procesit teknologjik të prodhimit të ekranit elektronik LED
. Teknologjia elektronike e ekranit LED:
1) pastrim: zgjidhni pastrues tejzanor PCB ose LED kllapa, dhe e thatë.
2) Montimi elektronik i ekranit LED: pasi zam argjendi është përgatitur në elektrodën e poshtme të LED vdes (enë e madhe), bërthama e zgjeruar e tubit (enë e madhe) është instaluar në tryezën e gishtave. Nën mikroskop, vdes është instaluar një nga një në pads përkatëse të PCB ose kllapa LED, dhe më pas u sintetizuan për të forcuar zamin e argjendit.3) Saldimi me presion elektronik LED i ekranit: Makina e saldimit me tela alumini ose tel ari përdoret për të lidhur elektrodën në thelbin e tubit LED për shkrimet aktuale. Led instaluar drejtpërdrejt në PCB, zakonisht zgjidhni makinën e saldimit me tela alumini. (prodhimi i bardhë i udhëhequr mirë ka nevojë për saldator me tela ari)
4) Paketa elektronike e ekranit LED: pas shpërndarjes, LED vdes dhe teli i saldimit mirëmbahet me rrëshirë epoksi. Në shpërndarjen e bordit PCB, ekzistojnë kërkesa të rrepta për formën e xhelit pas shërimit, që lidhet drejtpërdrejt me shkëlqimin e produkteve të dritës së prapme. Ky proces do të ndërmarrë gjithashtu misionin e fosforit (LED i bardhë).
5) Ekrani i videos LED saldim: nëse drita e prapme është e udhëhequr smd ose udhëhequr tjetër e paketuar, kërkohet që të bashkohet plumbi në PCB para se të instalohet teknologji.
6 Filmi elektronik për prerjen e ekranit LED: duke përdorur dritën e prapme të prerjes së grushtit të kërkuar nga filmi i ndryshëm difuziv, film reflektues, etj.
7) Instalimi i ekranit LED LED: sipas kërkesës së vizatimit, materialet dhe teknikat e ndryshme të burimit të dritës së prapme duhet të instalohen në pozicionin e duhur.
8) Test i ekranit elektronik LED: kontrolloni nëse parametrat fotoelektrikë të dritës së prapme dhe uniformitetit të dritës janë të jashtëzakonshme.
9 Paketimi elektronik i ekranit LED: paketimin dhe deponimin e produkteve sipas kërkesës.

× Si mund t'ju ndihmoj?