Ndriçimi i ekranit dhe këndi i shikimit të drejtuar nga videoja dixhitale LED LED në natyrë

led screen brightness

Shkëlqimi i ekranit elektronik LED me ngjyra të plota të brendshme duhet të jetë mbi 800cd / m2, dhe shkëlqimin e ekran elektronik LED me ngjyra të plota në natyrë duhet të jetë më lart 1500?cd / m2 për të siguruar shfaqjen normale të ekranit elektronik LED, përndryshe do të shihet sepse shkëlqimi është shumë i ulët. Pastroni figurën e shfaqur. Nëse mjedisi është shumë i ndritshëm, ju lutemi përdorni së pari LED ose projektimin e pasmë. Niveli i shkëlqimit përcaktohet kryesisht nga cilësia e vdes LED. Madhësia e këndit të shikimit përcakton drejtpërdrejt sasinë e hapësirës për zonën e shikimit të ekranit elektronik LED, kështu që sa më i madh aq më mirë. Madhësia e këndit të shikimit përcaktohet kryesisht nga çipi LED.

1. Efekti i bilancit të bardhë Efekti i bilancit të bardhë është një nga treguesit më të rëndësishëm të ekraneve elektronike LED. Në shkencën e ngjyrave, kur raporti i tre ngjyrave kryesore të kuq, jeshile dhe blu është 1:4.6:0.16, do të shfaqet e bardha e pastër. Nëse ka një devijim të vogël në raportin aktual, do të ketë një devijim të bilancit të bardhë. Cilësia e bilancit të bardhë përcaktohet kryesisht nga chip LED. Theipi gjithashtu ka një ndikim në riprodhimin e ngjyrave

2. Reduktueshmëria e ngjyrave të zvogëlueshmërisë së reduktueshmërisë i referohet zvogëlimit të ngjyrës së ekranit elektronik LED. Kjo eshte, ngjyra e shfaqur në ekranin elektronik LED duhet të jetë shumë në përputhje me ngjyrën e burimit të riprodhimit, në mënyrë që të sigurohet origjinaliteti i figurës.

3. Pavarësisht nëse ka mozaik ose fenomen i pikës së vdekur mozaiku i referohet katër katrorëve të vegjël që janë gjithmonë të ndritshëm ose të zinj që shfaqen në ekranin elektronik LED, që është fenomeni i nekrozës së modulit. Numri i njollave të vdekura përcaktohet kryesisht nga cilësia e çipit LED.

4. Nëse ekziston bllok i ngjyrave të blloqeve të ngjyrave, referohet mungesa e ngjyrës në një zonë të vogël; arsyeja kryesore është kontrolli IC dhe furnizimi me energji elektrike, dhe cilësia e instalimeve elektrike të qarkut të kontrollit.

5. Shfaqja e ekranit elektronik LED Paraqitja e ekranit elektronik LED është më intuitivi, më primitivja për të bërë vlerësimin më preliminar të cilësisë së produktit. Cilësia e pamjes mund të pasqyrojë cilësinë e teknologjisë dhe materialeve të prodhimit të prodhuesit.

× Si mund t'ju ndihmoj?