Qyteti i zgjuar promovon zhvillimin e shpejtë të murit të ekranit të reklamimit me video LED

ekran i udhëhequr më së miri

Le të flasim për krahasimin midis ekranit elektronik LED dhe ekranit tradicional elektronik LED vitet e fundit
1. Konsumi i energjisë i Ekran i reklamave me qira LED po bëhet gjithnjë e më e ulët, dhe po bëhet gjithnjë e më miqësore me mjedisin
Hapësira elektronike elektronike e pikës LED të ekranit nga P5 në p37.5, sa me i madh ekrani, aq më e madhe është konsumi i energjisë. Ekranet e instaluara në fillim, sepse teknologjia e kursimit të energjisë së produktit nuk është e pjekur, më shumë konsumi i energjisë, por tani ekranet elektronike LED mund të standardizohen, standardizuar, prodhim ne mase, sepse në një mjedis industrial më të pjekur, mund të përdorë ekranin e fundit, teknologjia e kursimit të energjisë dhe rregullimit të induksionit, konsumi i energjisë për njësi është më i ulët, dhe shkëlqimi mund të rregullohet automatikisht sipas dritës së ambientit Më shumë kursim i energjisë.
2. Efekt më i mirë reklamimi
Ekrani elektronik LED tradicional është si një TV i madh i izoluar, menaxherët mund të kontrollojnë vetëm një ekran të vetëm përmes metodave sinkron dhe asinkron. Tani ekrani elektronik LED ka qenë në gjendje të realizojë terminalin. Për shkak të komunikimit pa tel dhe funksionit të kontrollit të grupeve në shkallë të gjerë, nuk ka kufi në numrin e terminaleve. Menaxheri mund të kontrollojë të gjitha terminalet nga distanca përmes platformës së kontrollit. Publiku mund të shikojë përmbajtjen e ekspozitës në pika të shumta. Isshtë një platformë komunikimi e rrjetëzuar dhe sistematike, i cili mund të arrijë efekt komunikimi tre-dimensional.
3. Shtrirja e aplikacionit po zgjerohet
Ekrani elektronik elektronik LED është zhvilluar në mënyrë të njëanshme rreth reklamave. Tani ekrani elektronik LED po zhvillohet në jetë. Për shembull, drejtuar pistën, telefon celular i udhëhequr, kanaçe për mbeturina, këpucë të udhëhequra, studiues të veshit të udhëhequr etj

× Si mund t'ju ndihmoj?