Disa avantazhe të ekranit të ekranit LED të automjetit

TAXI TOP LED DISPLAY

Ekrani elektronik LED i taksisë së automjeteve ka karakteristikat e reja të kohës reale, lakueshmëri, lëvizshmëri dhe kapacitet i madh. Për përdoruesit që kanë disa “lodhje vizuale” për ekranin elektrik të automjetit statik LED ekranin elektronik, kjo mënyrë e re është favorizuar nga përdoruesit.
Marrja e ekranit elektronik LED të autobusit si një shembull, ai mund t'u sigurojë udhëtarëve informacion të rëndësishëm për udhëtimet, informacioni i rrugës, etj. përveç kësaj, efekti reklamues është i spikatur.

Disa shoferë taksi shpesh thonë se janë të shqetësuar se ekran elektronik LED i autobusit është e dëmshme për makinën. Ju nuk duhet të shqetësoheni. përgjithësisht, është si përputhja njëngjyrëshe në një taksi, e cila është relativisht e vogël dhe procesi nuk është shumë i ndërlikuar. Në përgjithësi, ekrani i makinës me ekran të plotë me ngjyra është përsëritur me një makinë si Iveco, i cili merr në konsideratë disa probleme. së pari, rezistenca e goditjes e trupit të ekranit është e domosdoshme për shkak të ndikimit të sipërfaqes së rrugës dhe faktorëve të tjerë; në radhë të dytë, ekziston problemi i shpërndarjes së nxehtësisë. Njëra është që jeta e shërbimit të përbërësve të ekranit të ekranit të zvogëlohet. në radhë të dytë, temperatura në karrocë është shumë e lartë. prandaj, skema e shpërndarjes së nxehtësisë është veçanërisht e rëndësishme, duke marrë parasysh problemet e furnizimit me energji elektrike dhe qarkullimit të ajrit.

Autobusi në një qytet është ende një nga mjetet kryesore të udhëtimit publik, me më shumë se një milion pasagjerë në ditë. Mbart një numër të madh njerëzish, dhe “kohën e lirë” prej më shumë se dhjetë minutash në autobus është i këndshëm dhe i mërzitshëm. Nëse ka një ekran me ngjyra të rrjedhshme para tij për të transmetuar lajme, sportiv, argëtim, mot, informacione reklamuese, etj, ky lloj aktivi “cramming” media e leximit mund të tërheq vëmendjen e pasagjerëve në masën më të madhe dhe të arrijë efekt të mirë reklamimi.
Për taksitë, ekrani në bord nuk është i dëmshëm për makinën, por gjithashtu mund të marrin të ardhura nga reklamat. Pse jo? Përveç kësaj, GPS ekran GPS makinë mund të përdorë GPS për të gjetur automjetin, dhe ktheni vendndodhjen, i cili është i favorshëm për qendrën e administrimit të taksisë ose qendrën e dërgimit të autobusëve për të zotëruar vendndodhjen e automjetit në çdo kohë, realizoni planifikimin në kohë reale, të zvogëlojë shkallën pa ngarkesë dhe të lehtësojë bllokimin e trafikut Objektivi.
Për automjetet zyrtare të qeverisë dhe automjetet e policisë, ekrani i automjetit të udhëhequr ka një kapacitet të madh ruajtjeje, të cilat mund të apelojnë reklamat ditore, Lajme, politikat, udhëzime dhe rregullore, informacione publike (siç është parashikimi i motit), kultura urbane, trafiku dhe informacione të tjera për publikun përmes ekranit të ekranit. Mirëqenia publike e saj është veçanërisht e spikatur, dhe është gojëdhëna e qeverisë dhe dritarja e qytetërimit urban. Përveç kësaj, kur hasni në një çështje penale, GPS mund të informojë me kohë 110 i pozicionit të drejtimit dhe rruga e automjetit të alarmit, dhe në të njëjtën kohë, ekrani i makinës LED jashtë dritares do të ndizet për të shfaqur përmbajtjet si psh “U grabita, ju lutemi telefononi policinë”, të cilat mund të kontrollojnë dhe godasin në mënyrë efektive krimet e paligjshme.

× Si mund t'ju ndihmoj?