LED i papërshkueshëm nga uji LED reklamojë metodën e kursimit të energjisë në ekran

big led wall

gjithnjë e më shumë foto të reklamave në natyrë dhe reklama me video dhe informacion dinamik në natyrë duhet të luhen. Këto nuk arrihen nga tabelat tradicionale me bojë. Aktualisht, vetëm ekranet elektronikë LED në natyrë mund të arrijnë më mirë këto funksione.

konsumi vjetor i energjisë i ekraneve elektronike LED në natyrë në Kinë është 16.7 miliardë kilovat-orë, që është e barabartë me prodhimin e energjisë së Digës së Tre Grykave në rreth 60 ditë, ekuivalent me rreth 8.5 milion ton konsumim të papërpunuar të qymyrit, dhe gati 17 emisione milion dioksid karboni.

Kjo pasqyron plotësisht vlerën e krijuar nga ekranet elektronike në natyrë LED për shoqërinë, dhe pasqyron trendin e përdorimit të ekranit elektronik LED në natyrë.

prandaj, megjithëse ekrani elektronik LED në natyrë konsumon shumë energji, ne nuk mund ta përdorim atë, ne mund të gjejmë vetëm mënyra për të kursyer energji.

Kështu që, si mund ekranet gjigante në natyrë LED kurseni energji elektrike? gave the following suggestions:

1. Duke përdorur LED me efikasitet të lartë, çipi që lëshon dritë nuk shkurton qoshet;

2. Përdorimi i furnizimit me energji komutuese me efikasitet të lartë, duke përmirësuar shumë efikasitetin e shndërrimit të energjisë;

3. Kryeni një model të shkëlqyeshëm të shpërndarjes së nxehtësisë së ekranit për të zvogëluar konsumin e energjisë të tifozit;

4. Hartoni një plan shkencor të përgjithshëm të qarkut për të zvogëluar konsumin e energjisë të qarqeve të brendshme;

5. Rregulloni automatikisht shkëlqimin e ekranit elektronik LED në natyrë, sipas ndryshimeve në mjedisin e jashtëm.

Përmes masave të mësipërme, konsumi i energjisë i ekraneve elektronike LED në natyrë mund të zvogëlohet shumë. Në të njëjtën kohë, përmirësimi i efikasitetit dhe zvogëlimi i gjenerimit të nxehtësisë gjithashtu e bëjnë kalbjen e dritës së ekraneve elektronike LED në natyrë më të vogla për përdorim afatgjatë.

× Si mund t'ju ndihmoj?