Hyrje në ekranet e ekranit LED me qira dhe avantazhet e tyre

ekrane LED në natyrë

Qiraja e ekranit LED është një lloj ekrani LED i krijuar posaçërisht për shfaqje skenike dhe ngjarje kulturore. Zakonisht shfaqet në formën e leasing-ut, kështu që quhet ekran ekrani me qira LED.

Përdoret gjerësisht në skena me qira led mur, ngjarjet e këngës dhe vallëzimit, konferenca të ndryshme për shtyp, ekspozita, ambientet sportive, teatro, auditore, sallat e leksioneve, salla shumëfunksionale, salla konferencash, sallat e performancës, diskoteka, klubet e natës, disko argëtuese të nivelit të lartë, etj. Krahasuar me ekranet fikse tradicionale, Ekranet e ekranit LED me qira kanë përparësitë e mëposhtme:
1. E lehtë dhe ultra e hollë
Kutia tradicionale e ekranit LED është bërë kryesisht nga SPCC (pllakë çeliku me karbon të mbështjellë ftohtë), zakonisht njihet si “kuti hekuri”. Pllaka e hollë bëhet në formën e kutisë përmes përkuljes, saldim, spërkatje dhe procese të tjera. Kostoja është relativisht e ulët, por disavantazhi i tij është se kutia është shumë e rëndë, dhe pasi të jetë bërë në një ekran ekrani, pesha për metër katror mund të arrijë mbi 60 kg, e cila është shumë e rëndë. Kutitë e ekranit me qira LED të përdorura në industrinë e skenës dhe argëtimit janë në thelb kuti alumini, me peshë rreth 30-50kg/m2. Ata kanë karakteristikat e peshës së lehtë, përçueshmëri e mirë termike, etj
2. Gabim i vogël dhe qepje zero
Kutia tradicionale e ekraneve LED përpunohet duke përdorur fletë metalike, dhe pllakat e hekurit ose të aluminit formohen përmes proceseve të prodhimit të përkuljes dhe saldimit. Për shkak të gabimeve të mëdha në këtë lloj teknologjie të përpunimit, është e lehtë të deformohet pas përpunimit, pra gabimi është në nivelin milimetrik, duke e bërë të vështirë përmbushjen e kërkesave të shtresave zero të ekranit të ekranit.
Për shkak të procesit të prodhimit të formimit të modulit të kombinuar me përpunimin, mbështjellja e aluminit e ekraneve LED me qira mund të kontrollojë gabimin brenda një të dhjetës së milimetrit, plotëson plotësisht kërkesën e bashkimit zero.
3. Instalim i shpejtë
Për shkak të strukturës së aluminit të kutisë, është më i lehtë në peshë, më i lartë në saktësi, dhe më e lehtë për t'u çmontuar. Personeli teknik mund të mbledhë një kuti të vetme brenda pak minutash, duke reduktuar shumë kohën e instalimit dhe çmontimit dhe duke kursyer kostot e punës.
4. Jetëgjatësi e gjatë
Komponenti kryesor që ndikon në jetëgjatësinë e ekraneve LED janë diodat që lëshojnë dritë (LED), dhe temperatura e lartë është vrasësi i zmadhimit të LED. Shpërndarja e mirë e nxehtësisë dhe përçueshmëria termike e kutisë së aluminit e bëjnë temperaturën e mjedisit të saj të funksionimit relativisht të qëndrueshme, të cilat mund të zgjasin shumë jetëgjatësinë e trupit të ekranit të ekranit.
Mbështetni drejtimin arbitrar të linjave të sinjalit për të përmbushur rregullimin dhe vendosjen e kutive të ndryshme, për të krijuar imazhe me efekte të ndryshme;
Peshë e lehtë, ultra i hollë, dhe dizajn i shpejtë i instalimit, duke ju lejuar të përfundoni instalimin dhe çmontimin e ekraneve të ekranit LED në një kohë të shkurtër;

WhatsApp Na WhatsApp