Masat paraprake gjatë përdorimit të ekraneve LED me qira

ekrane led me qira

Ekranet e ekranit LED me qira janë favorizuar dhe mirëpritur nga klientët që nga fillimi i tyre. Ato përdoren gjerësisht në marrjen me qira të skenës, ngjarjet e këngës dhe vallëzimit, konferenca të ndryshme për shtyp, ekspozita, ambientet sportive, teatro, auditore, sallat e leksioneve, salla shumëfunksionale, salla konferencash, sallat e performancës, diskoteka, klubet e natës, disko argëtuese të nivelit të lartë, dhe vende të tjera.

Ekran LED me qira ekranet janë të lehta, kanë një strukturë të hollë, dhe janë të lehta për t'u instaluar, plotësimi i kërkesave të rasteve me qira; Lehtë për t'u ngarkuar dhe shkarkuar, i lehtë për tu operuar, ngarkimi dhe shkarkimi i të gjithë ekranit mbështetet në fiksimin dhe lidhjen e shpejtë të bulonave, të cilat mund të kornizojnë dhe çmontojnë saktë dhe shpejt ekranin, dhe mund të montojë forma të ndryshme për të përmbushur kërkesat në vend; Teknologji unike: Dizajni strukturor unik i optimizuar i procesit të saldimit shmang mosfunksionimin në vend të shkaktuar nga kontakti i dobët i nyjeve të saldimit të produkteve elektronike për shkak të trajtimit të shpeshtë;
Ekranet e ekranit LED me qira janë relativisht me kosto efektive për t'u marrë me qira, dhe mund të instalohet dhe mirëmbahet nga kompanitë me qira, duke kursyer shumë probleme në përdorim. Pra, çfarë duhet të theksohet gjatë përdorimit të ekraneve të ekranit LED me qira?
Shënime:
1. Reputacioni i kompanisë
Ekziston një ekip profesional për marrjen me qira të ekraneve LED të skenës. Ekranet e ekranit LED me qira të skenës janë pajisje të klasit të parë dhe ofrojnë shërbim të mirë ndaj klientit. ndryshe, mund të jetë një dhimbje koke për t'i injoruar ose trajtuar ato pas karikimit.
2. Çmimi me qira i ekranit LED
Çmimi për marrjen me qira të ekraneve LED të skenës është aktualisht rreth 800 për metër katror në treg. Përveç kësaj, çmimi duhet të llogaritet në bazë të kohëzgjatjes së qirasë, Madhësia e ekranit, dhe shkruani për të ofruar një kuotim të arsyeshëm.
3. Cilësia e ekraneve LED me qira
Rrafshësia, shkëlqim, këndi vizual, riprodhimi i ngjyrave, dhe mungesa e pikave të vdekura të ekraneve LED të gjitha ndikojnë në efektin e riprodhimit të ekraneve të ekranit LED të skenës dhe gjithashtu kanë një ndikim në atmosferën e ngjarjes.
4. Distanca e gjuajtjes duhet të jetë e përshtatshme
Siç u përmend më herët në lidhje me ndarjen dhe faktorin mbushës të argumentit, distanca e përshtatshme e shkrepjes për ekranet LED të skenës ndryshon në varësi të hapësirës midis pikave dhe faktorit të mbushjes. Marrja e një ekrani LED me një ndarje pikash prej 4.25 milimetra dhe një faktor mbushje prej 60% si nje shembull, është më e përshtatshme të kemi një distancë prej 4-10 metra ndërmjet subjektit dhe ekranit, në mënyrë që të mund të merren imazhe të shkëlqyera të sfondit gjatë shkrepjes së personazheve.
5. Siguroni një mjedis të mirë përdorimi
Ekrani i ekranit LED të skenës përbëhet kryesisht nga bordi i kontrollit, ndërprerësi i furnizimit me energji elektrike, pajisje që lëshojnë dritë, etj, dhe jetëgjatësia dhe qëndrueshmëria e të gjithë këtyre komponentëve janë të lidhura ngushtë me temperaturën e punës. Nëse temperatura aktuale e punës tejkalon gamën e specifikuar të përdorimit të produktit, jo vetëm që do t'i shkurtohet jetëgjatësia, por edhe vetë produkti do të dëmtohet rëndë. Për më tepër, kërcënimi i pluhurit nuk mund të injorohet. Puna në ambiente me nivele të larta pluhuri, për shkak të absorbimit të pluhurit nga PCB-të, depozitimi i pluhurit mund të ndikojë në shpërndarjen e nxehtësisë së komponentëve elektronikë, duke çuar në një rritje të temperaturës së komponentëve, ulje e stabilitetit termik, dhe madje edhe rrjedhje. Në raste të rënda, mund të shkaktojë

WhatsApp Na WhatsApp