Ekran me ekran LED pa tel me 4G, WiFi,GSM, GPRS, CDMA, 3G, disku usb

muri i ekranit pa tel

Ekrani me ekran LED me valë përdor 4G, WiFi,GSM, GPRS, CDMA, 3G dhe rrjete të tjera të komunikimit pa tel për të përfunduar distancën e gjatë, Në kohë reale dhe në shkallë të gjerë lëshimi i informacionit të rrjetit të planifikimit në ekran elektronik LED. Nuk është i lidhur nga rajoni, intervali dhe instalimet elektrike. Cilat janë avantazhet e ekranit elektronik LED wireless?

1、 Planifikimi i rrjetit të madh: ekrani elektronik LED wireless dërgon informacione përmes GSM, GPRS, CDMA, 3G dhe rrjete të tjera pa tel. TCP / Protocolshtë zgjedhur protokolli i transmetimit të rrjetit IP, dhe numri i rrjeteve terminale nuk është i kufizuar, kështu që rrjeti mund të planifikohet në një shkallë të gjerë.
2、 Publikimi i informacionit në kohë reale: ekrani elektronik LED wireless mund të pranojë informacionin e dërguar nga qendra e informacionit në çdo kohë.
3、 Nuk kufizohet nga intervali: Ekrani elektronik LED wireless mund të përdoret në të gjithë vendin, për sa kohë që mund të përdoret mbulimi i sinjalit të rrjetit pa tel në atë lokal, nuk i nënshtrohen kufizimeve të hapësirës dhe orientimit.
4、 Mbrojtja e përshtatshme e pajisjes: sepse nuk ka nevojë të vendosni kabllo optike ose kabllo komunikimi, orientimi i ekranit elektronik LED wireless është i lehtë për tu zgjedhur. Planifikimi modular, lehtë për tu mbrojtur dhe mirëmbajtur, dhe në mënyrë aktive të mbajë të gjithë informacionin, internet aktiv me dial-up, rigjenerimi aktiv i vijës së rënies për të siguruar lidhje të besueshme, Ekrani elektronik LED wireless do të luajë informacionin origjinal kur energjia fiket përsëri, planifikimi anti-ndërhyrje, i përshtatshëm për përdorim në mjedis të ashpër elektromagnetik, planifikimi i temperaturave të larta dhe të ulëta, të mësuar me mjedisin e punës me temperaturë të ulët dhe me temperaturë të lartë.
5、 Metoda të shumta të lëshimit të informacionit: sipas rrjeteve të ndryshme të komunikimit të zgjedhura, mund të zgjidhen metoda të ndryshme të dërgimit të informacionit për të azhurnuar informacionin në ekranin elektronik LED wireless, dhe informacioni mund të dërgohet në grupe, grupe dhe pikë e vetme. Të tilla si: kompjuterin përmes faqes në internet të lidhur për të dërguar, kompjuterin përmes modulit special të transmetimit të informacionit të dërguar, dërgohet celular i përgjithshëm, etj.
6、 Një shumëllojshmëri e opsioneve të ekranit elektronik LED: të gjitha llojet e shtëpive, gjysmë në natyrë, ngjyra e vetme kryesore në natyrë, ngjyra primare e dyfishtë, i gjallë, etj.
7、 Zgjedhje të shumëfishta të gjuhës: siç janë numrat, letra, Kineze, Anglisht, etj.
8、 Metodat e pasura të shfaqjes së informacionit: secili informacion mund të personalizohet mënyra e tij e shfaqjes dhe koha e qëndrimit, mund të shfaqet në çdo marrëveshje, shume e ndjeshme.
9、 Një larmi metodash të kriptimit të informacionit: për shembull, kodi i identifikimit dhe kodi i kontrollit mund të vendosen në përputhje me nevojat e përdoruesit, ose vetëm numri special mund të pranohet. Garantoni sigurinë e informacionit.
10、 Mbështetni një larmi efektesh speciale.

× Si mund t'ju ndihmoj?