Ekrani Led Display Transparencë P3.91mm Led Screen Mesh për Reklamim

Seria e ekraneve LED transparente është krijuar posaçërisht për reklamimin e dritareve dhe fasadat e ndërtesave, që ka transparencë të lartë, Rezolucion HD për marketing dhe reklamim të markave, kjo ekran i udhëhequr nga seria është me peshë shumë të lehtë, trashësia e panelit vetëm 60 mm për të siguruar më pak hapësirë ​​gjatë instalimit

× Si mund t'ju ndihmoj?