P3.9mm P7.81 LED Fasada e Lartë e Fasadës së Medias Ekran LED Perdja transparente

P3.91 P7.8 mur i shfaqjes me video LED LED që mund të vendoset në një dritare pa sakrifikuar dritën natyrale në hapësirën tuaj. Përfitimet shtesë përfshijnë aplikime krijuese dhe artistike, gjatë përmbushjes së kodeve dhe rregulloreve të sigurisë.

× Si mund t'ju ndihmoj?